Doneaza acum

Modalitati de donatie

Iti punem la dispozitie toate toate modalitatile de donatie, de la cele clasice pana la cele mai moderne, rapide si securizate. Mai jos sunt prezentate pe scurt aceste modalitati de donatie.

1. Doneaza cu cardul

Donatia prin card este foarte simpla si foarte rapida. Alegi modalitatea de donatie prin card si vei fi redirectionat catre o pagina securizata. Donatia prin card este facilitata si securizata de Euplatesc.ro.Donatia o poti face de oriunde ai fi avand un computer sau telefon cu conexiune la internet si cardul personal.

Daca donatia iti este respinsa, sunt doua motive:

– ai o restrictie pentru a face plati, trebuie doar sa suni la banca sa iti ridice restrictia;

– nu ai activat codul 3D Secure, in acest caz trebuie sa suni la banca pentru a-ti activa codul 3D Secure.

Odata donatia facuta cu cardul vei primi 2 emailuri de confirmare a donatiei. Instantaneu, donatia ta (suma si numele) vor fi afisate in lista de donatori ai beneficiarului pentru care ai donat (cu exceptia cazului in care ai ales sa ramai anonim, sau ai facut o donatie fara sa selectezi un beneficiar anume).

Donatiile care nu au specificate o destinatie, se vor redirectiona la alti beneficiari la alegerea noastra.

2. Doneaza prin Transfer Bancar

Donatiile prin transfer bancar se pot face in doua moduri:

3. Transfer bancar online

Pentru acest lucru trebuie sa beneficiezi de serviciul de Online Banking al bancii tale si sa dispui de un token. Te vei conecta online in contul tau bancar si vei face un transfer bancar online obisnuit, introducand unul din conturile asociatiei noastre in care doresti sa faci donatia, in functie de valuta pe care o alegi.

Donatia va ajunge la noi a doua zi daca este facuta dintr-un cont din Romania, sau va ajunge in 2-3 zile daca este facuta dintr-un cont dintr-o alta tara.

Pe baza extraselor de cont, un operator din cadrul asociatiei noastre va confirma donatia ta, si o va introduce la beneficiarul mentionat de catre tine. Astfel, numele tau si suma donata va aparea in lista de donatori ai cazului mentionat de tine (cu exceptia faptului ca nu ai mentionat nici un caz). Astfel, veti putea urmari donatia ta pe site-ul nostru la lista de donatori in 2-3 zile lucratoare daca donatia a fost facuta din Romania, sau in 3-5 zile lucratoare daca donatia a fost facuta din strainatate.

Donatiile care nu au specificate o destinatie, se vor redirectiona catre alti beneficiari la alegerea noastra.

4. Transfer bancar la ghiseul de la banca

Alegi o banca din cele 3 la care avem deschise conturi bancare: Banca Transilvania, BCR si Raiffeisen Bank. Impreuna cu contul bancar aferent mergi la ghiseul bancar si spui ca doresti sa faci o donatie pentru asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania” in contul bancar pe care il vei prezenta.

Donatia va intra in contul nostru instantaneu. Nu trebuie sa ne suni pentru confirmare. Un operator va prelua extrasele de cont si va introduce numele tau si suma donata in lista de donatori ai beneficiarului specificat de catre tine (cu exceptia faptului ca nu ai specificat nici un beneficiar). Afisarea donatiei dvs pe site-ul nostru se va face in maxim 1-3 zile lucratoare.

Daca donatia se face din strainatate, aceasta va intra in contul nostru in 1-3 zile lucratoare. Numele tau si suma donata se va afisa pe site la lista de donatori ai beneficiarului mentionat de catre tine, in maxim 3-5 zile lucratoare (cu exceptia faptului ca nu ati selectat nici un caz).

Donatiile care nu au specificate o destinatie, se vor redirectiona catre alti beneficiari la alegerea noastra.

5. Doneaza prin SMS

Aceasta posibilitatea de donatie este cea mai simpla si cea mai la indemana pentru fiecare dintre noi. Din pacate insa, companiile de telefonie mobile nu ofera aceasta facilitate pentru orice caz, rezumandu-se in general la cazurile de copii / adulti grav bolnavi care necesita tratamente costisitoare care nu se pot face la un spital de stat din Romania si care nu sunt decontate de catre stat.

Asociatia noastra va oferi posibilitatea de donatie prin SMS doar pentru acele cazuri care se incadreaza in cerintele operatorilor de telefonie mobila care ofera aceasta facilitate de donatii prin SMS. Un asftel de caz va fi semnalat pe site.

6. Directioneaza 2% din impozitul pe venit

Daca esti salariat ai posibilitatea de a redirectiona 2% din impozitul tau pe venit pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie aflati in atentia asociatiei noastre umanitare.

Aceasta redirectionare a 2% din impozitul tau pe venit nu te costa nimic, oricum acesti bani ii dai la stat.

7. Directioneaza 20% din impozitul pe profit al firmei tale

Poti dona pentru copii bolnavi de cancer si leucemie directionand 20% din impozitul pe profit al firmei tale. Nu te costa nimic, acesti bani oricum ii dai la stat, este impozitul pe care firma ta il datoreaza statului. Donatia se va face pe baza unui contract de sponsorizare intre asociatia noastra umanitara si firma ta.

 

Pentru donatii suplimentare ne puteti contacta la:

Email: office@apmpme.ro

abonează-te

pentru noutăţi